Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Każdy użytkownik może wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej, co spowoduje, że nie będą gromadzone żadne informacje.

Produktów: 0 0,00 zł

Koszyk jest pusty

Ilość:

Suma: 0,00

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI I OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH PLATFORMY WWW.BIFOL.PL

Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne, Informujemy, iż Sprzedawca (Joanna Biernat) może przetwarzać Twoje dane osobowe zawarte w formularzu zamówienia, gdyż jest to niezbędne do jej zawarcia i jej wykonania - przetwarzanie to odbywa się na podstawie art.6 ust.1 lit.b) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).

Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki wyraziłeś zgodę. W przypadku, gdy postanowisz jednak nie podawać nam niezbędnych do realizacji zamówienia danych i nie wyrazisz zgody na ich przetwarzanie, niestety nie będziemy mogli zrealizować Twojego zamówienia.

ZGODNIE Z ART.13 UST.1 I UST.2 OGÓLNEGO ROZPORZĄDZENIA O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH Z DNIA 27 KWIETNIA 2016 R. (RODO) INFORMUJEMY, ŻE

2) Podane przez Ciebie w umowie Twoje dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) i b) RODO - mamy prawo przetwarzać dane osobowe osoby, która wyraziła na to wyraźną zgodę w określonym celu i/lub gdy jest niezbędne do wykonania umowy;

Twoje dane możemy przekazać także naszym pracownikom; są ono zobowiązani do ochrony Twoich danych osobowych w tym samym stopniu jak my i nie będzie ich dalej przekazywać, jeśli nie uzyska na to Twojej zgody lub nie będzie to wynikało z przepisów prawa;

3) Twoje dane osobowe zebrane w tym celu będą przechowywane maksymalne przez okres obowiązywania rękojmi i/lub przedawnienia roszczeń z tytułu odpowiedzialności kontraktowej, w zależności od tego, który okres jest dłuższy, nie dłużej jednak niż przez 6 lat od końca roku, w którym dane nam przekazałeś;

4) Twoje dane osobowe nie będą profilowane ani nie będa automatycznie przetwarzane;

5) Masz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia ("prawo do bycia zapomnianym"), ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia sprzeciwu do przetwarzania danych.

6) Podanie przez Ciebie danych we wskazanym wyżej celu jest dobrowolne; masz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

7) Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa)

Administrator jest zobowiązany udzielić odpowiedzi na żądania osób, których dane dotyczą, bez zbędnej zwłoki-najpóźniej w terminie miesiąca, a jeżeli nie zamierza spełnić takiego żądania - podać tego przyczyny. Na podstawie art. 12 ust. 5 RODO, choć ww działania Administratora są co do zasady wolne od opłat, to jeśli żądania są ewidentnie nieuzasadnione lub nadmierne, w szczególności ze względu na swój ustawiczny charakter, Administrator, wykazując powyższe, może (i) pobrać stosowną opłatę, uwzględniające administracyjne koszty udzielania informacji prowadzenia komunikacji lub podjecia stosownych żądanych działań albo (i) odmówi podjęcia działań w związku z żądaniem.

Pamiętaj, że przed realizacją Twoich uprawnień będziemy musieli się upewnić, że Ty to Ty czyli odpowiednio Cię zweryfikować.

Zapewniamy Cię, że nasza platforma www.bifol.pl przestrzega polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Twoje dane osobowe są bezpieczne i dokładamy wszelkich starań, aby poziom ten był najwyższy.

Jakie dane zbiera Platforma www.bifol.pl podczas rejestracji?

Platforma www.bifol.pl zbiera od Klientów następujące dane: 1) nazwisko i imię, 2) adres zameldowania, 3) adres do korespondencji, jeżeli jest inny niż adres zameldowania, 4) adres poczty elektronicznej, 5) numer telefonu, 6) oraz informacji o firmie i jej adresie (w przypadku konta dla firm). Podanie powyższych danych jest dobrowolne lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu. Powierzone dane są przetwarzane tylko i wyłącznie dla potrzeb Platformy www.bifol.pl, do realizacji Zamówień, przedmiotom wspierającym nas w świadczeniu usług drogą elektroniczną, czyli takim, które zapewniają usługi hostingowe, płatnicze, kredytowe, współpracują w ramach kampanii marketingowych: newsletter.

Środki techniczne i obowiązki Klienta.

Platforma dokłada wszelkich możliwych starań, aby zabezpieczyć dane podane przez Klientów i ochronić je przed działaniami osób trzecich. Stosujemy wszelkie niezbędne zabezpieczenia serwerów, połączeń i Witryny w celu ochrony danych Klientów. Dzięki umowie powierzenia danych osobowych Twoje dane są bezpieczne.

Wszystkie połączenia związane z wykonywaniem przez Klienta płatności elektronicznych, w przypadku wyboru takiej opcji, będą następować za pośrednictwem bezpiecznego szyfrowanego połączenia SSL. Podjęte przez nas działania mogą okazać się jednak niewystarczające, jeżeli Klient sam nie zachowa zasad bezpieczeństwa. W szczególności Klient musi zachować w poufności login i hasło do Witryny i nie udostępniać ich osobom trzecim. Platforma podkreśla, że nie będzie zwracał się do Klientów o ich podanie, z wyjątkiem podania ich w trakcie logowania na Witrynie. W celu uniemożliwienia korzystania z konta Klienta osobom nieuprawnionym prosimy się wylogować każdorazowo po zakończeniu korzystania z Witryny.

Pytania i zastrzeżenia.

Pytania dotyczące Polityki Prywatności Platformy www.bifol.pl należy kierować na adres: bifol@bifol.pl

Wykorzystanie cookies.

Strona może wykorzystywać pliki cookies, które umożliwiają korzystanie z jego zasobów.
Pliki cookies nie zawierają danych osobowych użytkownika. Pliki zawierają użyteczne informacje i są przechowywane na komputerze użytkownika - serwer, na którym umieszczono stronę www.bifol.pl można je odczytać przy ponownym połączeniu z komputerem użytkownika. Wyłączenie plików cookies w przeglądarce nie pozbawia użytkownika dostępu do zasobów strony www.bifol.pl, ale można utrudnić wyszukiwanie zamieszczonych informacji.


Witryna stworzona na platformie